SMART SB680

Disponibilitat Producte sense estoc!

stock.png

Resultat garantit amb l'aprenentatge actiu

La pissarra interactiva SMART Board ofereix una àmplia superfície en la qual els estudiants poden explorar un lloc web, efectuar una presentació científica o realitzar una visita virtual. Ajuda a millorar la motivació dels estudiants convertint l'aprenentatge en una experiència dinàmica a l'aula.

El factor clau d'aquesta experiència és el tacte. Només cal tocar la superfície per seleccionar menús i icones. Per escriure notes, seleccioneu un llapis i escrigui amb ell o amb el dit. No necessita piles ni eines que poden fallar o extraviar-se.

Arriba a tots els alumnes

La pissarra interactiva SMART Board ajuda a millorar l'aprenentatge visual i psicomotriu dels alumnes. L'alumne veu imatges grans i vives i interactua físicament amb els materials moviedo lletres, nombres, paraules i imatges amb el dit. Els alumnes amb necessitats especials poden veure i llegir la informació fàcilment. Poden tocar la superfície sense necessitat de comptar amb la capacitat motora que es requereix per utilitzar el ratolí.

Explicacions dinàmiques per a tota la classe

Amb la pissarra interactiva disposes d'eines de prepareación i això, un punt d'atenció central a l'aula. Abans d'impartir la classe, pot preparar la lliçó al despatx. El programari de la pissarra inclou imágenees i plantilles específiques per a plans d'estudis i assignatures com matemàtiques, anglès i ciències. Permet generar una lliçó en paper per a gràfics, un full per a música o un mapa d'Àfrica. A l'aula pot motivar la participació dels estudiants, afegir anotacions i guardar tota la informació en qualsevol moment.

sb680 2

  • Tecnologia tàctil. Ara amb "Touch Recognition", que permet escriure amb un retolador, esborrar amb el puny i moure els objectes ocn el dit sense canviar d'eina.
  • Iniciació natural i fàcil gràcies a la safata de retoladors, esborrany i botons d'accés a teclat virtual i botó de ratolí secundari.
  • Tinta digital per escriure sobre qualsevol programa, pàgina web o vídeo.
  • Tecnologia "Ink Aware" per incloure anotacions directament sobre aplicacions com MsWord®, MsExcel®, MsPowerpoint®, AdAutoCAD® ...
  • Resistents i garantides. La seva superfície de polièster és robusta, fàcil de netejar i compatible amb retoladors d'esborrat en sec.
  • La pissarra digital interactiva compta amb cinc anys de garantia.