Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

Casio XJ-V2

Disponibilitat Producte sense estoc!

Fer una pregunta sobre aquest producte

Casio amplia la sèrie «core» de projectors sense llum de nova generació amb xj-v2, un projector a un preu assequible que produeix 3000 lúmens de lluminositat.

core xjv1 2

 

Els projectors «Core» destaquen per trencar la línia continuista de projectors que utilitzen llum híbrida (làser i LED) només per a models de gamma alta. CASIO posa a l'abast la tecnologia desenvolupant aquesta nova línia de projectors a un mòdic preu.

Amb el nou XJ-V2 l'esforç i compromís per fer accessible la tecnologia queda constatat amb un ecoprojector que incrementa la brillantor a 3000 lúmens. Aquest nivell de lluminositat permet que les imatges es projectin de forma clara en llocs lluminosos on es reflecteix la llum del sol a través de les finestres.

core xjv1 4 es

Les 4 millores del projector XJ-V2

1.- La font de llum híbrida làser i LED de Casio produeix un rendiment econòmic superior

El model XJ-V2 es llança al mercat per un preu inferior al cost d'un projector de llum de mercuri convencional de la mateixa lluminositat equipada amb un llum de recanvi.

A més, cal sumar-li que el nostre sistema d'il·luminació té una vida útil de 20.000 hores. Elimina la necessitat de tenir a mà llums de recanvi i ofereix un consum elèctric que és aproximadament la meitat que el d'un projector de llum de mercuri.

2.- Actualitzar el projector convencional és senzill

El model XJ-V2 es pot muntar utilitzant les eines de muntatge universal, així es redueix al mínim la inversió i la necessitat de la mà d'obra en el moment de la instal·lació. Ho pot fer qualsevol.

3.- Disseny fiable a prova de pols

Millorem la resistència a la pols del model XJ-V2 estructurant els components interns en tres blocs per protegir el bloc òptic de la pols. Això garanteix que la pols no redueixi la lluminositat de la projecció, així el model XJ-V2 funciona de manera fiable a llarg termini.

4.- Facilitat d'ús que només pot oferir un projector sense llum

En cinc segons aconsegueix la lluminositat màxima. El model XJ-V2 elimina el temps d'espera que es dóna en els llums de mercuri. A això se li suma que s'apaga amb tan sols tocar un botó i es pot utilitzar de forma immediata sense necessitat que es refredi.