Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

Casio XJ-UT310WN

Disponibilitat Producte sense estoc!

El projector de ultracurta distància XJ - UT310WN pot projectar una imatge de 80 polzades des de tan sols 27 centímetres de distància. Està dotat de l'última font de llum Laser & LED Hybrid, que empra un xip DLP® per projectar els tres colors bàsics: vermell, blau i verd. El vermell es produeix amb un LED vermell de brillantor alta, mentre que el blau prové d'un làser blau, i el verd s'aconsegueix amb un material fluorescent que converteix la llum del làser blau en verd.

casio ut2

Amb un consum energètic baix de només 230 watts, el nou projector aconsegueix tot i així una lluentor de 3.100 lúmens. La font de llum té una vida útil de més de 20.000 hores. Gràcies a aquestes característiques excel·lents , el nou projector presenta un cost total de propietat i un impacte mediambiental menors. El projector compta fins i tot amb aprox. dos gigabytes de memòria interna. Els arxius projectats es poden descarregar a la memòria a través d'una xarxa sense fils, i així es pot usar fàcilment sense PC.

casio ut2

Casio està preparant aplicacions per a dispositius intel·ligents que ofereixin diverses funcions pràctiques per a entorns educatius i empresarials. En connectar una tableta o smartphone a l' XJ - UT310WN, l'usuari pot controlar el projector des del dispositiu intel·ligent. Una funció ideal per a ponents als quals els agradi moure per la sala o entre el públic per brindar una xerrada més dinàmica.

 

casio ut2