Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

SMART SB480

Disponibilitat Producte sense estoc!

banner-ultimas.png

Principi d'aprenentatge interactiu

La pissarra interactiva SMART Board 480 és una introducció perfecta a l'aprenentatge digital. Ofereix un ús més fàcil per als estudiants i els professors, permetent una adaptació ràpida i amb èxit. Els professors poden visualitzar i interactuar amb el contingut digital del seu ordinador tocant la superfície de la pissarra, controlar les aplicacions i escriure anotacions amb el seu dit o amb el retolador que incorpora la pissarra SMART Board 480

Compromís per a tots els estudiants

Amb la SB480, els professors poden impartir lliçons dinàmiques que cridaran l'atenció de cada alumne, independentment de l'estil d'aprenentatge que cada un tingui. En afegir imatges i vídeos, lso professors poden fer que les sessions siguin més atractives per als estudiants, també poden incorporar activitats per als estudiants cinestèsiques o usar l'àudio i diferents maneres de manipular la informació per a alumnes amb necessitats especials.

Superfície dura resistent

La SB480 disposa d'una pantalla rígida amb un revestiment de polièster extremadament robust i que no es pot esquinçar. Està optimitzada per a la projecció minimitzant el reflex del projector i es pot usar sense problemes amb retoladors d'esborrat en sec netejant fàcilment amb productes convencionals per pizzarras.

Accés als millors recursos a l'aula

Com totes les pissarres interactives SMART Board, la SB480 forma part d'una solució integral que inclou: continguts per a classes i accés a la comunitat de professors. Inclou el programari SMART Notebook ™ d'aprenentatge col·laboratiu que facilita als professors crear i dirigir lliçons digitals.

A més SMART facilita la participació de forma gratuïta a través de DMART EXchange a una enorme xarxa de continguts i usuaris donsde es pot accedir a qualsevol moment a milers de recursos educatius compartits per altres docents de tot el món.

Funcions clau:

Reconcimiento tàctil

Tant els professors com els estudiants poden escriure o fer servir les funcions del ratolí tocant la pantalla interactiva SMART Board de forma tàctil o bé amb el retolador que incorpora la pissarra SMART Board 480. Es pot esborrar en seleccionar la goma d'esborrar que es troba a la barra de tasques de la pantalla.

Programari SMART Notebook

Les pissarres digiftales interactives SMART Board vénen juntament amb el programari SMART Notebook ™. Aquest ajuda als professors a crear, lliurar i administrar lliçons interactives mitjançant una sola aplicació.

Suport per muntatge a la paret o suport de peu

La pissarra digital interactiva SMART Board 480 es pot instal·lar de forma fàcil i segura en un suport de paret regulable en alçada. La SB480 també es pot instal·lar en un suport de sòl mòbil equipat amb rodes amb bloqueig i sistema de seguretat per a la seva estabilitat també regulable en alçada.

Cable i prolongadors USB

Els professors poden connectar la pissarra digital interactiva SMART Board al seu ordinador mitjançant un cable USB o augmentar l'abast del seu cable USB mitjançant mitjançant un allargador USB de fins a 66 '(20,1 m).

Garantia

La pissarra digital interactiva SMART Board 480 compta amb dos anys de garantia estàndard.

ABCD noia

Especificacions

Mida

160,50 cm An. x 127,2 cm Alt. x 12,8 cm Prof.

Àrea de pantalla activa

156,5 cm An. x 117,3 cm x 195,6 cm Alt (77 ") en diagonal.

Relació d'aspecte

4:3

Pes

2,3 kg

Dimensions d'enviament

177,8 cm An. x 135,9 cm Alt. x 14,0 cm Prof.

Pes d'enviament

28,7 kg