Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

SMART M680

Disponibilitat Producte sense estoc!

SMART, la marca de pissarres digitals més famosa del món, ens sorprèn amb el llançament de la nova sèrie de pissarres digitals SMART Board M600®.

La nova gamma de PDI compta ara amb doble toc, la qual cosa fa que sigui més fàcil crear oportunitats d'aprenentatge col·laboratiu en tot l'aula. Tant alumnes com professors poden interactuar de forma natural amb el contingut escrivint, esborrant i realitzant funcions del ratolí mitjançant el dit o un retolador. També poden utilitzar intuïtius gestos com descartar, rotar i apropar / allunyar, la qual cosa fa que el contingut sigui més fàcil de conceptualitzar i comprendre.

Dos alumnes poden col·laborar de forma natural i simultània amb el contingut lectiu utilitzant retoladors, els dits o altres objectes. El sistema permet que dos alumnes comencin a treballar junts immediatament sense haver de passar al mode multiusuari ni limitar-se a zones concretes de la superfície.

Els professors poden crear i impartir interessants classes interactives fàcilment i guardar després notes o contingut d'aquestes classes per compartir amb els alumnes. El programari SMART Notebook també proporciona una plataforma comuna per vincular una gran varietat de tecnologies educatives i dispositius dels alumnes. I SMART Ink cal i suavitza la tinta digital per millorar la lectura a mesura que escriu sobre aplicacions, llocs web i vídeos.