Promethean ActivBoard 500 Pro

Disponibilitat Producte sense estoc!

ActivBoard 500 Pro porta l'estàndard de les pissarres interactives a un nou nivell en basar-se en situacions i gestos reals per fomentar una interacció natural amb la tecnologia.

ActivBoard 500 Pro en resum:

  • Aquest sistema per diversos usuaris ofereix el millor d'ambdós mons: control precís amb llapis i control intuïtiu multitouch.
  • Admet la col·laboració de fins a quatre estudiants per expandir les oportunitats d'aprenentatge en col·laboració.
  • Funciona a la perfecció amb el programari i les eines de Promethean o amb les eines existents a l'aula, com a sistemes de resposta per a alumnes o aplicacions per a diversos usuaris com Google Earth ™ o Microsoft® Surface ™.

Models / Mides
El sistema ActivBoard 500 Pro està disponible com una pissarra amb pantalla de 78, 87 o 95 polzades i inclou un sistema de so integrat, mode de dos usuaris i el programari ActivInspire de Promethean Professional Edition o Promethean ActivOffice.

Compatibilitat
ActivInspire, Promethean ActivOffice, ActivExpression, ActiVote, ActivEngage, ActivEngage2, ActivPanel, ActivSlate, ActiView, ActivPen y ActivWand.

Opcions
El sistema ActivBoard 500 Pro está disponible como una pizarra con pantalla de 78, 87 o 95 pulgadas e incluye un sistema de sonido integrado, modo de dos usuarios y el software ActivInspire de Promethean Professional Edition o Promethean ActivOffice.

Està disponible com un sistema fix, ajustable, de muntatge en paret o mòbil amb un projector a curta, ultra curta o molt curta distància. El sistema mòbil inclou el projector a distància molt curta.

Compatibilidad
ActivInspire, Promethean ActivOffice, ActivExpression, ActiVote, ActivEngage, ActivPanel, ActivSlate, ActiView, ActivRemote, ActivPen y ActivWand.

Conexión
USB amb cable de dades de 3 m de longitud

Sistemas operativos
Windows, Mac y Linux

Instalación
La instal·lació del sistema ActivBoard 500 Pro ha de córrer a càrrec d'un instal·lador autoritzat de Promethean. Per utilitzar la pissarra ActivBoard 500 Pro és necessari instal·lar el controlador que ve inclòs amb el programari ActivInspire Professional Edition. En Promethean Planet podrà accedir a ActivInspire Professional Edition i consultar les especificacions del programari. Per poder instal·lar el controlador i el programari, l'usuari ha de tenir drets d'accés d'administrador o privilegiat.