Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

Altaveu amb bateria 100W

Disponibilitat Producte sense estoc!

Fer una pregunta sobre aquest producte

ALTAVEU BLUETOOTH ALIMENTAT PER BATERIA, AMB MESCLADOR

Amb rodes i mànec extensible integrats per transportar-lo còmodament, el sistema actiu de 2 vies LDRJ10 és el sistema de so portàtil ideal. Està alimentat per una bateria recarregable que proporciona fins a 20 hores de funcionament continu, ofereix una resposta en freqüència de 90 Hz a 18 kHz i una potència de pic de 100 W. .

El LDRJ10 porta un mesclador integrat que disposa de 3 canals amb control de volum propi, un equalitzador de 2 bandes, 1 rever ajustable i un control de volum principal. Els connectors combo, jack estèreo de 6,3 mm, RCA i minijack estèreo de 3,5 mm permeten connectar una àmplia varietat de fonts d'entrada.

Compta amb una característica important per reproduir sense fils al LDRJ10: el sistema està equipat amb un reproductor Bluetooth compatible amb targetes SD i claus USB. El menú del reproductor inclou la selecció d'idioma i diversos valors predefinits d'equalització per gèneres musicals específics que permeten ajustar el so a l'instant.

El Roadjack 10 també compta amb cantoneres per protegir les cantonades de l'altaveu, un got de muntatge en suport i, a més, inclou un còmode comandament a distància per infrarojos..